Elektronisch geregelde besturingstechnieken

JM Installatietechniek verzorgt de aanleg en het onderhoud van diverse besturingstechnieken op het gebied van parkeer- en besturingstechniek. Deze activiteiten vragen een gedegen vakkennis omdat het werkgebied zeer veelzijdig is. JM Installatietechniek heeft een ruime ervaring in het aanleggen, onderhouden en repareren van besturingstechnieken. U kunt daarbij onder andere denken aan het aansturen van speedgates, slagboominstallaties, road blockers, toegangsdeuren en industriedeuren. Maar ook allerlei andere toepassingen worden bediend door elektronisch geregelde besturingstechnieken. Deze zijn vaak gericht op beveiligingen van terreinen of doorgangen, maar ook wordt vaak een beroep gedaan op JM Installatietechniek voor toepassingen die bijvoorbeeld energiebesparend kunnen werken of een speciale werking nodig hebben.

Road blocker toegangsversperring

Geautomatiseerde toegangsmogelijkheden

Een voorbeeld van een efficiënte toepassing is het aanbrengen van een aan- en uitschakeling van rolpaden. Als er langer dan 1 minuut geen gebruik gemaakt wordt van het rolpad dan schakelt deze automatisch uit. Hierdoor wordt heel veel energie bespaard. Een ander voorbeeld is het aansturen van een speedgate, waarbij de vleugels een verschillende openingshoek nodig hebben, de ene opent zo'n 120 graden en de andere slechts 75 graden. Door het installeren van een juist geprogrammeerd besturingssysteem is dat geen probleem voor JM Installatietechniek.

Voertuigdetectielus voor slagbomen

BEL ONS OF MAIL ONS

VOOR MEER INFORMATIE!

Heeft u een project waarvan u overtuigd bent dat geautomatiseerde toegangscontrole de juiste oplossing is of wilt u meer weten over wat JM Installatietechniek voor u kan betekeken? Neemt u voor informatie over de mogelijkheden van detectielussen en regelsystemen contact met ons.

VOORKOM ONNODIGE TOEGANG

TOEGANG TOT UW TERREIN MET INNOVATIEVE TECHNIEKEN

Geautomatiseerde toegangscontrole

Detectielussen en de bijbehorende regelsystemen worden op vakkundige wijze geplaatst door JM Installatietechniek. U kunt hierbij vertrouwen op onze ruime ervaring, wat garant staat voor een storingsvrij functioneren van uw detectielussen en een goede duurzaamheid.

Besturingstechniek is van toepassing op allerlei projecten die wij uitvoeren en wordt altijd als maatwerk geleverd. Hierin zijn wij zeer creatief, wij inventariseren de plaatselijke situatie en de wensen van de klant en passen hier ons plan van aanpak op aan. Bij alle producten wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en gereedschappen om zo een probleemloos en veilig functioneren van de toepassing te bereiken. Voor verouderde of niet goed functionerende stuurkasten kunt u ook een beroep op ons doen. Wij kunnen deze bijvoorbeeld voorzien van nieuwe PLC's of een nieuw relais. De mogelijkheden zijn zeer divers.

Ook voor het aanbrengen van detectielussen bent u aan het goede adres bij JM Installatietechniek. Deze detectielussen worden toegepast voor onder andere het openen van een hek, deur of slagboominstallatie. De werking wordt bereikt door verstoring van een magnetisch veld wat de detectielus opwekt door een voertuig. Detectielussen worden veelvuldig toegepast in combinatie met slagbomen of speedgates in de parkeer- en besturingstechniek, omdat hierdoor een betrouwbare beveiliging van terreinen of panden bereikt kan worden.

Wilt u meer weten?

Wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over wat JM Installatietechniek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen snel bij u terug.