De kwaliteit en duurzaamheid van onze producten staat voorop

JM Installatietechniek in Dordrecht plaatst slagbomen in talrijke uitvoeringen en maten. Hierbij heeft kwaliteit van de toegepaste middelen en technieken altijd de hoogste prioriteit. Daarom kiezen wij altijd voor de beste kwaliteit materialen voor onze slagbomen. De technieken die wij toepassen voor slagbomen zijn gebaseerd op een ruime ervaring en vakkennis. Wij houden ons steeds op de hoogte van nieuwe technologische ontwikkelingen, zodat wij goed in kunnen spelen op veranderingen. Hierdoor kan JM Installatietechniek een prima serviceverlening bieden en garandeert een goede duurzaamheid van onze producten.

Toegang parkeerplaats met slagbomen

Offerte op maat

JM Installatietechniek is een modern bedrijf en zal geen offerte uitbrengen zonder dat er volledig vertrouwen bestaat in het product. Onze slagbomen zijn leverbaar voor allerlei toepassingen en in uiteenlopende afmetingen. Ingeval van slagbomen voor voertuigbeheersing worden desgewenst voertuigdetectielussen in het wegdek aangebracht om zo het automatisch openen en sluiten mogelijk te maken.

Voertuigdetectielus voor slagbomen

BEL ONS OF MAIL ONS

VOOR MEER INFORMATIE!

JM Installatietechniek informeert u graag over alle mogelijke vormen van toegangsbeveiliging door middel van slagbomen. Vraag daarom meer informatie aan en we komen spoedig bij u langs om de situatie te bekijken.

VOORKOM ONNODIGE TOEGANG

TOEGANG TOT UW TERREIN MET INNOVATIEVE TECHNIEKEN

Slagbomen op maat

Wij maken graag gebruik van innovatieve technieken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld er voor zorgen dat een verouderde slagboom installatie vernieuwd wordt ten behoeve van de veiligheid. De voertuigdetectielus werkt dan bijvoorbeeld alleen overdag en wordt hierna automatisch uitgeschakeld, waardoor een sleutel nodig is om het terrein te betreden. Door een degelijke constructie wordt vandalisme uitgesloten.

De techniek op het gebied van toegangscontrole lijkt wel onuitputtelijk. JM Installatietechniek beschikt over de kennis en de middelen om ook bijzondere opdrachten uit te voeren. Zo hebben wij onlangs een slagboom installatie gemonteerd en opgeleverd welke is uitgerust met een gsm dialer, waardoor toegang verkregen kan worden door de slagbomen te openen met een mobiele telefoon.

JM Installatietechniek biedt een afdoende antwoord op alle toegang vraagstukken. Omdat wij niet afhankelijk zijn van één merk, kunnen wij een veelzijdig aanbod van producten en diensten aanbieden. Gecombineerd met onze gedegen vakkennis en onze vooruitstrevende werkwijze kunnen wij een optimale dienstverlening aanbieden aan onze klanten. Een slagboom die gesloten is kan en moet een barrière vormen voor ongewenst betreden van een terrein of doorgang. Als het onbewust fout gaat kan er flinke schade aangericht worden aan voertuigen door een gesloten slagboom. Daarom kan JM Installatietechniek slagbomen leveren en monteren, die voorzien zijn van een breekconstructie. Hiermee wordt buitensporige schade aan voertuigen voorkomen die per ongeluk de slagboom raken.

Wilt u meer weten?

Wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over wat JM Installatietechniek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen snel bij u terug.