De Juiste toegangs-beveiliging voor uw bedrijf

JM Installatietechniek in Dordrecht heeft zich gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van speedgates. Speedgates worden ook wel snelvouwhekken genoemd en zijn bedoeld voor een snelle doorstroming van het verkeer en een optimale veiligheid. Speedgates kunnen aangebracht worden met of zonder geleiding. Afhankelijk van het gekozen model speedgate kan deze uitgerust worden met opties, zoals overklim beveiligingen en waarschuwingslichten. Ook zijn speedgates van JM Installatietechniek te combineren met voertuigdetectielussen en diffuus fotocellen, bedoeld om beklemming te voorkomen.

Speedgate ter afsluiting van een parkeergarage

Storingsvrij en snel operationeel

Alle speedgates zijn voorzien van geavanceerde technologie om zo optimale veiligheid te waarborgen en een storingsvrij en snel functioneren te garanderen. Een speedgate of snelvouwhek heeft als doel om een rijbaan of een doorgang binnen zeer korte tijd te openen en te sluiten. Hierdoor wordt binnen enkele seconden de doorgang weer afgesloten, waardoor de pas wordt afgesloten voor onbevoegden. Dit betekent een belangrijk voordeel ten opzichte van slagbomen, omdat een volledige afsluiting kan worden bereikt.

Aansturingssysteem van een speedgate

BEL ONS OF MAIL ONS

VOOR MEER INFORMATIE!

Voor vele toepassingen is een speedgate te leveren. Hierbij passen wij altijd maatwerk toe en stemmen de constructie af op de wensen van de klant en de plaatselijke omstandigheden. Vraag daarom meer informatie aan en we komen spoedig bij u langs om de situatie te bekijken.

VOORKOM ONNODIGE TOEGANG

EEN TOEGANGSPOORT OP MAAT

Speedgate bedrijfspand

Optioneel kan een speedgate ook voorzien worden van overklim preventie, wat de veiligheid vergroot. De hekvleugels van een speedgate worden doorgaans aangedreven door een elektromotor of hydraulisch. Door de snelle beweging van een speedgate moet deze voorzien worden van talrijke veiligheidsvoorzieningen. JM Installatietechniek levert uitsluitend kwaliteits-speedgates. Deze kunnen geleverd worden in diverse afmetingen, tot een breedte van 8 meter en in alle gewenste RAL kleurstellingen. De besturing van de speedgates of snelvouwhekken vereisen een grondige vakkennis. Door de ruime ervaring van JM Installatietechniek kennen wij alle ins en outs van het programmeren, onderhouden en repareren van deze systemen.

De speedgates kunnen worden geleverd met onderaandrijving of bovenaandrijving en met of zonder geleiding. Onze speedgates vinden een brede toepassing. JM Installatietechniek verzorgt de levering en plaatsing van snelvouwhekken voor onder andere parkeergarages, bankgebouwen, appartementencomplexen, gevangenissen en overheidsgebouwen. Overal waar controle en beveiliging gewenst of noodzakelijk is biedt een speedgate een afdoende oplossing.

Ingeval van storingen zijn wij snel ter plaatse om het probleem te verhelpen om zo de continuïteit en doorstroming van het verkeer te waarborgen. Een speedgate behoeft regelmatig onderhoud om een storingsvrij functioneren te behouden. JM Installatietechniek verzorgt dit onderhoud op professionele wijze.

Wilt u meer weten?

Wilt u een offerte aanvragen of wilt u meer informatie over wat JM Installatietechniek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen snel bij u terug.